Welk hondje

Welk hondje ?

 

De aanschaf van een hond is niet iets dat onbezonnen zou moeten gebeuren, als alles goed gaat word dit immers je maatje en volwaardig gezinslid voor de volgende 10 tot 14 jaar!

 

 

Heb je je al afgevraagd welke hond je het liefst zou hebben en wat weet je over dit ras?

 

Ieder ras heeft immers bepaalde kenmerken en karaktereigenschappen waar je al bij je zoektocht min of meer rekening mee kan houden.

 

Bijvoorbeeld: hoe groot zal hij worden, heeft hij veel behoefte aan beweging, zijn er bepaalde driften die meer in een ras voorkomen zoals speuren, jagen,...

 

Vergeet echter niet dat binnen de eigenschappen waarmee je hondje geboren wordt ook nog een eigen karaktertje zal schuilen, dat ieder hondje zijn eigen individu is, zo echt als jij of ik.

Daarom zal het ook nuttig zijn om tijdens je zoektocht kennis te maken met het hondje waar je oog op valt, uiterlijk is niet altijd alles.

 

Ook wanneer je naar een nestje puppies gaat kijken, is het steeds van belang om te gaan kijken hoe ze zich onderling gedragen.

Een goede kweker zal je ook ongetwijfeld meer kunnen vertellen over hoe het nestje in elkaar zit; welke zijn de haantjes de voorste of eerder het schuchtere type?

 

 

Bij deze zoektocht sta ik je graag bij met raad en daad!

1

Laatste Nieuws!!

Uitlaatservice Regio Edegem

Nog enkele plaatsen beschikbaar!

 

wandelkaartje = 9 + 1 Gratis!

...

Voor al uw voedingsadvies & natuurlijke ondersteuning:

 

Samenwerking met

"Love therapy for animals"

www.lovetherapyforanimals.com

2

3

 

Aangesloten bij de beroepsvereniging voor dierengedragstherapeuten!

 

www.dierengedragstherapeuten.be

 

Contact

 

Roxane Geulleaume

GSM: ​0478 27 71 87

​E-mail: info@roxndogs.be

 

Facebook Profile Page